From Dust!

From Dust är ett av Ubisofts nyaste spel .Du kan ladda ner spelet till Xbox360 om du har ett live-konto för att testa demon, spelet finns även till PC.

From Dust är ett strategi spel det handlar om att lära sig kontrollera naturens alla krafter.
Så vad gör du i detta spel? du spelar ett andetag som det kallas i spelet,alt går ut på att få ditt andetag mer effektivt som möjligt så att du tillslut kan styra alla kraft som naturen har som tex vatten, vind, jord och lava. När du spelar de första banorna i From dust så går alt ut på att få mer kunskap om alla naturens krafter och hitta sätt så att du kan övervinna alla naturkatastrofer som en flodvåg eller lava våg, om du inte lyckas så kommer din ras att dö ut. Vi kan säga att naturen är mot dig och det enda sättet att hjälpa din ras är att lära sig sina förfäders krafter annars kommer hela jorden att utplånas. Första gången jag såg trailern på youtube så tyckte jag spelet så skit tråkigt ut men jag laddade ner demon till Xbox360och efter 10 minuter så köpte jag spelet. Jag kan rekommendera detta spelet till dem som tycker det är kul med strategi spel och som vill så mot en utmaning. Spelet finns ute i affärerna om ni skulle tycka det ser roligt ut!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.