Tv tips, Breaking bad

Nu ska jag tipsa om en TV serie jag nyligen upptäckte, den heter breaking bad.

Jag var skeptisk när jag först började titta, trodde det var en väldigt seriösr action serie. Huvud karaktären spelas av samma skådespelare som pappan i ”malcolm in the middle”, det gjorde mig med skeptisk. Alla såg nog honom som en ganska trög kille och nu skulle han spela forskare.

Men jag ändrade snabbt min uppfattning, serien börjar bra och spännande. Man får se huvudkaraktären (Walter White) när han flyr från polisen mitt i öknen i en husvagn, utan byxor. Som man redan då kan ana vänder det snabbt och blir en väldigt rolig serie, med en alvarlig action historia men med många inteligenta skämt också.

Serien handlar i stort om Walter som får veta att han har cancer och kommer då på ett snabbt sätt att fixa pengar åt sin familj att lämna kvar. Låt mig säga att han kom på idèn under en medåkningen på ett uppdrag av hans styvbror. Som jobbar som DEA agent (drog polis).

http://gadgetzz.com

 

 

Detta var en gäst post av Johny från Gadgetzz.com

En kommentar till “Tv tips, Breaking bad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.