Assasin´c Creed Revelations

Assasin´c Creed Revelations är det kommande spelet inom Assasin´c Creed- serien. Spelet är utvecklat av Ubisoft Montreal och kommer ges ut av Ubisoft. Assasin´c Creed ska släppas i affären den 15 november i år för Microsoft Windows, Playstation 3 och Xbox 360. Spelet kommer att innehålla alla 3 huvudkaraktärer från seriens gång Altaïr Ibn La-Ahad, Ezio Auditore da Firenze och Desmond Miles. Spelet kommer att utspela sig i staden Konstantinopel runt år 1511
Lite mer info:

När man har vunnit alla sina strider och besegrat sina fiender, vad finns det då kvar att uppnå? Ezio Auditore måste lämna sitt liv bakom sig i sitt sökande efter svar och sanningen.

I Assassin’s Creed Revelations följer lönnmördaren Ezio Auditore i den legendariska mentorns Altairs fotspår på en resa full av upptäckter och avslöjanden. Det är en riskfylld väg som leder Ezio till Konstantinopel, hjärtat av det ottomanska riket, där en allt större armé av tempelriddare hotar att destabilisera regionen.

Utöver Ezios prisvinnande historia har den förfinade och utökade flerspelarupplevelsen helt nya onlinelägen, kartor och rollfigurer som gör att du kan testa dina lönnmördaregenskaper mot andra från hela världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.