Idol Finalen 2011

På Fredag så är det ju äntligen Idol 2011 final mellan dem två skåningarna Robin Stjernberg och Amanda Fondell!

Idolerna ska sjunga 3 låtar var! Idolernas val deras val och vinnare låten såklart!

Som vanligt så börjar det klockan 20:00 på tv4 och jag säger er missa inte denna idol finalen eftersom det är sista idol som kommer vara i Sverige på lång tid! Varför säger jag att det är sista jo på grund av att nästa år så kommer The X Factor istället på grund av att man vill pröva på nya saker!


Här har ni länkar till även deras bloggar
Robins Blogg!

Amandas Blogg

2 reaktioner till “Idol Finalen 2011”

  1. Hmm, vette tusan vem som ska vinna båda e bra men på olika sätt. Dock så gillar jag mer Robin i Idol eftersom han alltid tar låtar som passar hans röst känns inte riktigt som att Amanda har hittat sin röst 100% låtar som typ Adele sjunger passar hennes röst mer x)

    1. Håller med Robin hittar låtar som passar han bättre en amanda men blir spännande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.