Diablo 3 Release Date

Diablo III

 

I torsdags så släppte äntligen Blizzard Entertainment datumen då det tredje spelet i diablo serien skulle släppas! Datumet blev satt till den 15 maj 2012 efter många års av produktion.

 

Diablo III ska även ha fått en en djupare handling än de två tidigare spelen. För att uppnå detta har Blizzard arbetat för att göra karaktärerna mer levande, bland annat genom att använda sig av konversationer med andra karaktärer genom spelets gång istället för endast monologer. Blizzard försöker också se till att spelets tempo ska hå
llas högt. Två exempel på sådana åtgärder är den så kallade Hotbar som låter spelaren snabbt välja mellan sin karaktärs förmågor och så kallade Health Orbs som monster tappar och som återställer hälsan för att få bort den fokus på Health Potions som dominerade Diablo II.
Karaktärer:
Spelet kommer att ha fem olika klasser Barbarian, Wich Doctor, Wizard, Monk och Demon Hunter.
Du kommer även får ha chans att välja din karaktärs kön. Några fiender som du kan komma att påträffa under spelet är fiender från klanen The Fallen Ones som syntes i det föregående spelet.

 

Handling:
Spelet utspelar sig 20 år efter att Diablo, Mephisto och Baal dödats. D
eckard Cain befarar att ondskan är på väg tillbaka och beger sig till katedralen i Tristram för att leta efter ledtrådar. Kort därefter slår en komet plötsligt ner i Tristram, på just den plats där Diablo förs
t kom till den dödliga världen. Kometen markerar början på en ny tid av mörker och kallar på nya hjältar som måste bekämpa ondskan.

 

Tycker spelet låter nice har själv inte prövat dem andra två diablo !spe
len men kommer lätt köpa Diablo III eftersom det låter sjukt roligt och
att man kan känna pengar in game.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.