Assassin´s Creed 3!

Assasin´s Creed 3 är det kommande spelet i Assasin´s Creed- Serien, spelet utvecklas av Ubisoft
Det kommer släppas under slutet av oktober 2012, spelet kommer att utspela sig under det Amerikanska Frihetskriget. Ställen du kommer vara i är Mohawk Valley, Boston och New York.
Huvudpersonenerna i Assassin’s Creed III är Desmond Miles och vår nya hjälte, Connor Ratonhnhaké:ton / Kenway. Connor är en infödd amerikan, med en brittisk far och en indian mor. Vi kommer att få följa Connor från sin barndom, som vi gjorde med Ezio Auditore i Assasin´s Creed 2. Connor är som alla andra lönnmördare ute efter att döda tempelriddare, därför slåss han inte för någon speciell sida, men han verkar få hjälp av den amerikanska sidan. Du kommer att kriga med historiska personer, som George Washington. Inget är bekräftat ännu för Desmond’s historia.

Några nya finesser vi får använda i Assassin’s Creed III är träd-klättring. Förut har vi bara kunnat klättra på byggnader, men nu går det i träden också. Detta är för att Connor är mer ute i naturen än Ezio & Altaïr var.
Ubisoft har också en helt ny spelmotor speciellt utvecklat för Assassin’s Creed III, AnvilNext. Motorn stödjer stora strider, med upp till 1000 personer på skärmen samtidigt, medans den förra motorn Anvil bara stödde upp till 100 personer. Spelmotorn har också en möjlighet för plötsliga väder-ändringar, vilket gör det möjligt att du i ena stunden kan gå i ett soligt väder, och i den andra i regnigt. Alla av Connor’s rörelser är helt nya, alltså så är inget är taget från Ezio och Altair, förutom den klassiska hopp-rörelsen. Connor springer även nu på ett annat sätt. I de tidigare spelen så har lönnmördarnas främsta vapen varit ”The Hidden Blade”, men Connor har en Tomahawk istället. Connor har fortfarande ”The Hidden Blade”, men det är en modifierad version som gör så att han kan stöta ut kniven och använda den genom att hålla i den. Kniven sitter fortfarande fast tack vare ett snöre däremot, och är inte helt lös. Ännu en ny sak som introducerats i Assassin’s Creed III är djur. Du kan nu jaga djur, och sedan sälja det till slaktare, och andra NPC:s. Du kommer också kunna gå med i grupper, som ”Jägarnas klubb”. Alex Hutchinson säger att om några jägare ser dig jaga, så kan dom plötsligt bara gå fram till dig och fråga om du vill vara med i deras klubb. Det har vart en massa frågor om många funktioner från de tidigare spelen kommer finnas i Assassin’s Creed III, då har Alex svarat med att ”Vi ville att så lite funktioner skulle vara med från de tidigare spelen, men att det fortfarande måste kännas som Assassin’s Creed.”

till sist så har vi trailern för spelet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.