Battlefield 4 Beta 2013

Battlefield 4

Det har gått lite mer en  nio månader sedan hyllade svenska ”Battlefield 3” släpptes.

Ett spel som sålts i miljon tals exemplar.

Nu är uppföljaren avslöjad.

Det fanns aldrig några tvivel. Efter att svenska Dices förstapersonsskjutare ”Battlefield 3” sålde hela fem miljoner exemplar redan under första veckan i handeln var det ingen som inte trodde att det skulle bli ytterligare en del i spelserien. Månaden efter spelets släppts förra året råkade en av Electronic Arts chefer, Frank Gibeau, försäga sig under ett tal på ett amerikanskt universitet. Man visste inte då om det var sant det han hade sagt, men nu är det till slut officiellt. ”Battlefield 4” är under utveckling.

Mer innehåll till ”Battlefield 3”

Det är under  ett pressmeddelande för ”Medal of honor: Warfighter”, som kommer att släppas i oktober i år, som den heta uppföljaren tillkännages. De personer som förbokar ”Warfighter” kommer nämligen få exklusivt tillträde till betatestet av ”Battlefield 4”. Betan  beräknas att dra igång under hösten 2013, vilket antagligen betyder att själva spelet kan komma att släppas under vintern 2013 eller tidigt 2014. Med tankar på att många runt om i världen redan nu tippar att Microsoft och Sonys nya konsoler släpps under samma tidsperiod kanske ”Battlefield 4” kommer vara nästa generationens förstapersonsskjutare.

Dice jobbar även med nedladdningsbart innehåll till det nuvarande ”Battlefield 3”. Under sensommaren beräknas dlc-paketet ”Armored kill” släppas och innan året är slut kommer även ”Aftermath” och ”End game”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.