Mist Of Pandaria Release Datum

Det stora internationella spel företaget har nu bestämt ett datum då stor säljaren World Of Warcrafts nya expansion ska släppas! Med 3 stora expansions i bakgrunden som The Burning Crusader, Wrath of The Lich King och Cataclysm så har spelet nåt nivåer uppemot 20 miljoner spelare då det låg på topp nu har dem 10 miljoner aktiva spelare.

Mist of Pandaria som är det 4 expansionen som släpps till World Of Warcraft serien kommer att släppas den 25 september 2012 bara 1 månad efter deras stora konkurrent arenanet släppt sitt Guild Wars 2, Är detta ett taktiskt drag från Blizzard som vill ta tillbaka spelare som kanske gått till konkurrenten?  Under dem senaste åren har ju Blizzard förlorat över 10 miljoner aktiva spelare och det är nu dem ser chansen att ta tillbaka några miljoner, spelet är ju ändå tidernas största mmo rpg spel.

25 september kommer spelet i affärerna och kommer gå för 39´99 euro för standard spelet och 59´99 euro för Delux edition där du bland annat får ett in game mount.

Kommer Mist Of Pandaria få tillbaka många gamla spelare till sp

elet eller kommer man göra spelet för lätt som man gjort med dem tidigare? Vi får väll vänta och se om det är en lika stor hitt som The Burning Crusader blev!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.