Smite Den 28 Guden! Hercules!

I går kväll släppte Hirez – Studios in den 28d guden till spelet och det betyder att det bara kommer komma 2 gudar till innan själva Smite kommer gå ur betan till att bli ett live spel. Spelar du betan och har betalat för massa skin till gudar och köpt andra saker så bli inte rädd du kommer inte förlora något! Smite låter alla ha kvar gudarna som man köpt samt skinsen!

 

Hercules den romerska guden kom igår till spelet och gör redan alla andra gudar oroliga på slagfältet!

Med sin styrka så slår han ner i marken så jorden rör sig uppåt och kastar till sig alla gudar som träffas till sig! Med hjälp at den attacken så använder han sin andra attack där han rusar fram och tar med sig alla som han träffar i sin väg och skulle Hercules råka använda attacken så dem åker in i en vägg så blir dem stannade för 1 sekund!

När Hercules blir attackerad så kan han använda en av sina krafter som gör så att han blir helad en viss % av skadan han tar dem senaste 5 sekunderna i 8 sekunder!

 

Vi vet att Hercules är otroligt stark och därför är hans ultimata attack något som man kan kalla styrka! Han kastar upp en stor sten som skadar alla som blir träffade i sin väg!

 

Låter det spännande? Ta och kolla in videon så får du se allt i levande form istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.