Arkivlåda O&CT

Är du företagare och söker hjälp med Arkivering till ditt företag?

O&CT säkra arkiveringssystem hjälper ditt företag – stort, litet eller medelstort – att uppfylla kraven på arkivering. Systemet är upplagt så att du snabbt får de dokument som behövs – per post, fax eller datamedia. Om du inte vill hämta dem personligen.

O&CT tar hand om och förvarar ditt företags bokföring i speciella arkivlådor som förvaras i deras lokaler. Lokalerna är tempererade och uppfyller såklart alla försäkringsbolags och brandmyndigheters säkerhetsnormer. O&CT kontaktar ditt företag när bokföringsmaterialet inte längre behöver arkiveras. Då kan dem även hjälpa till att destruera det.

O&CT har även en internettjänst som gör det möjlighet för dig att se över ditt arkiverade material direkt på webben. Du kan snabbt och enkelt fritextsöka i din innehållsförteckning, beställa återsökningar, boka leveranser eller hämtningar och mängder med andra funktioner över webben.

Är detta något ditt företag behöver? I så fall så kan ni bara följa länken ”arkivering ” så kan ni hitta mer information.topp-arkivering2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.