Poseidon Den Grekiska Havs Guden

PoseidoneT_Poseidon_Default_Brolo_Card

Poseidon guden vi alla ha väntat på har äntligen släppts in för att kämpa mot alla dem andra gudarna i Smite!

Poseidon är den stora härskare över alla haven och kommer såklart från den grekiska mytologin! Sån till den mäktiga titanen Chronos!

I smite så får vi se Poseidon som en mage/support som använder magical power för att få sina attacker att göra mer skada. Presic som alla andra gudar så har han 5 attacker som är välldigt unika! 1 passiv 3 vanliga och en ulti!

Den förska som är den passiva attacken kallas Changing Tides och gör så att varje gång Poseidon träffar en vanlig attack på en gud eller en vanlig gubbe så får han upp en mätare och ju högre den blir desto snabbare springer han och desto mer skadar hans andra attacker! Varje gång han använder 1 av sina speciella attacker så används det krafter från mätaren!

Poseidons andra attack eller första special attack heter Tidal Surge och då summonar han en våg som åker fram i en rak linje och skadar alla som den träffar samt skjuter dem bakåt en bit!

Poseidons tredje attack är Trident då använder han sitt spjut och gör så att istället för att skjuta 1 vanlig attack så skjuter han 3 stycken istället som skadar 20% mer av hans Magical power + han får så att han kan röra sig snabbare!

Poseidons fjärde attack heter Whirlpool och då summonar han en stor vatten cirkel som skadar alla som står inuti den och spelaren dras även in mot mitten om man står kvar i cirkeln.

Poseidons sista attack som är hans ulti heter Release The Kraken! Det är precis som det låter! Han släpper eller summonar Kraken som skadar alla som är innanför cirkeln som han spawnar i! Det kommer 2 cirklar är man i den yttre så blir man skadad mindre men mer slowad är man i den längst in så tar man otroligt mycket skada + blir slowad!

Mycket rolig gud detta och ni borde pröva han! En video som visar hur han ser ut och vad han gör får ni också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.