Smite Uppdatering 01.1.1403

blog_new_god_aphrodite

Världens skönhet har nu stigit in i Smite. Med sin skönhet kan Aphrodite kan hon få fram tårar, svartsjuka och kärlek från vem hon vill!

 

Aphrodite Skönhetens gud från den grekiska mytologin har blivit skapad av Smite och Hirez – Studio för att får in den första supporten i spelets historia!

 

Där är några andra uppdateringar som har kommit nu samtidigt som dem släppte in Aphrodite och spelets första support gud.

 

Tre nya skins har kommit men alla tre är skins som bara Hirez – Studio kan ge dig eller någon som är sponsrad utav själva företaget! Ska såklart försöka se om jag kan få tag i något av dem 3 skinen så att ni som läser kan vinna! Det är Hercules, Kali och Ra som har fått 3 helt nya skins som inte går att köpa från Gems eller Favor!

 

Du kan även inte se dem andra spelarnas namn när du kommer in och ska välja din gud! Du kan bara se spelarna i ditt egna lag! I rankat så kan du inte häller se vilken rating dem andra ligger på!

 

Sedan så har dem ändrat lite på hur gudarna klassas i spelet! Men nu går vi vidare till den nya guden i spelet! Världens skönhet

 

Loving Embrace (PASSIVE)

Aphrodite får en fördel! 30% av all manan som hon får ges till hennes soul mate

 

Kiss

Aphrodite blåser en kyss till en allierad gud, vilket gör dem till hennes sould mate och ge dem båda

movement speed och om kyssen träffar en fiende så blir dem stunnade.

 

Back Off!

Aphrodite är så arg av all uppmärksamhet så hon skjuter ifrån sig alla som är nära hon och gör skada! Men om hon har en soul mate så dras fienderna till soul maten istället och tar skada. Slowar även dem

 

Love Birds
Aphrodite framkallar en flock vackra duvor som flyger fram i området framför henne. Duvorna cirkel runt alla fiender på vägen och skadar dem! Ju fler duvorna skadar ju mer blir hon och hennes soul mate helad.

 

Undying Love

Aphrodite lovar odödliga kärlek till sig själv och sin soul mate. Även om detta är aktivt, henne och hennes soul mate är osårbar för alla skador.

 

En bra och spännande gud är hon och passar bra för att köra 5 vs 5 och inte direkt så bra för att köra arena eller Dominatione.

 

Kolla in videon också så får ni se hur hon ser ut in game!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.