Apollo SMite

Apollo_cardApollo är en viktig gud i den gerkiska mytologin (kallas Apollo i romersk mytologi där han är lika viktig). Han betraktas som ljusets och konsternas gud.

Han framställs vanligen som en ung man med vackra anletsdrag, Han va son till Zeus och Leto.

Apollo hade flera funktioner varav den viktigaste var som orakel. Den rollen kan spåras tillbaka till gudinnekulten i Delfi, men Apollo var också jägare, läkare och musiker. Han föddes tillsammans med sin tvillingsyster Artemis Artemis(Gud i spelet redan) på ön Delos dit hans mor hade flytt undan Heras vrede. Apollo stod i konflikt med gudarna Dionysos, Pan och Hermes som alla hade anknytning till djurhållning. Detta har tolkats som ett spår av rivalitet mellan olika nomadiserande herdefolk. Ursprungligen tros Apollo ha varit en solgud.

I Smite så är Apollo en range carry och har titeln God Of Music. Apollo har attaker som inte liknar någon annans!

Audacity Passiv

efter 10 framgångsrika grundläggande attacker, så får Apollo Audacity, attackera med båda händerna och ökar hans attack hastighet med 100% under de kommande 5 attacker han gör.

So Beautiful

Apollo spelar en ton på sin lyra. Det är så vackert att det gör ont, och alla fiender i en lång rad linje tar skada.

Serenade

Apollo använder sin fantastiska röst att trollbinder alla fiender i närheten. Eventuella skador bryter effekten.

The Moves

Apollo åker fram och glider på sina knä, som tar skador och skjuter undan alla fiender och lägga en bunt Audacity för varje fiende träff. I slutet av glid turen så är rörelsehastigheten minskade för fiender och ökade för sig själv och ens allierade.

En spännande och grym gud! Köp han vet jag! Här är Apollos Game Play för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.