Senast Från Smite!

Smite har nu äntligen fått en till gud till spelet! Det är inte vilken gud som hälls för denna gången har vi fått en gud från kina! Det är ingen mindre en Ne Zha The Third Lotus Prince! Smite har också fått en nya bana och lite nya skins.

Vi börjar med Ne Zha som är en assasin/carry i smite med hög skada på enskilda mål.

Ne Zhas passiva är Child of the Lotus och när Ne Zha dör, är hans okuvliga ande pånyttfödd från en Lotus på sin plats. Lotusen helar dem närliggande allierade varje sekund samtidigt öka deras skydd. När Ne Zha har gjort 4 grundläggande attacker så blir den slutliga attacken i kedjan kraftigare och skadar alla fiender framför sig.

Attacker

Universe Ring Toss

Ne Zha kastar en ring av universum den studsar till närliggande fiender. Varje träff gör skada på fienden och dem får en fysiks debuff för 3s och saktar fienden för 1s. Varje lyckad träff gäller också en stapling buff rörelsehastighet till Ne Zha för 2s.

 

Flaming Spear
Ne Zha använder sin kämpaglöd och antände sitt spjut för att få ökad attack hastighet och crit chans för en kort tid.

 

Armillary Sash
Ne Zha kastar ut hans Armillary Sash och slår den första guden i sin väg. Målet blir stunat av Ne Zha yanks när han fkyger fram och när han anländer så slår han ett kraftfullt slag mot alla fiender i området.

Wind Fire Wheels
Ne Zha åker framåt, Om han slår en fiende gud, slår han den mot himlen för 4s, släppa lös en combo (framgångsrika klick under combon gör att några slag blir critical hits), sedan slår han demg tillbaka till jorden, hantera ytterligare skada på fiender i radie när han vänder tillbaka till sin startposition.

547170_563058017047632_630804656_n

 

 

Där kom också en nya map denna veckan som heter Assault!

Assault liknar Conquest men istället för 3 lanes så fins det bara 1 lane utan jungel. Ditt mål är att hjälpa till att skydda din bas medan du attakerar fienderna! Du kan inte teleportera dig tillbaka för att få upp liv eller köpa andra saker till din gud! Det är först när du dör som du kan köpa nya saker och få fullt hp igen!.

 

Målet är att förstöra fiendernas torn, phoenix och sedan deras minotaur! Och när du lämnat spawn så kan du inte gå tillbaka förens du blivit dödad av dina fiender! Här kommer en video av mapen!

 

Där är även flera skins som har kommit till spelet!

Först så har vi skin till Thor med namnet Blood Eagle och detta skin är inspirerat från Tribets som är ett av Hirez andra spel! Detta skin kostar 300 gems!

thor

Sedan har vi MS. Diagnosis som är ett nytt skin för Neith och kostar 400 gems

Neith

Sist har vi nu ett skin som alla som är lvl 30 får gratis! Cacodemon så om du inte är lvl 30 så får du nog skynda dig för snart går smite live och då kan du inte få skinet längre!

T_Ymir_Cacodemon_Card

Finns även 2 andra skin som går att vinna genom tävlingar och streams! Artemis skin Stalker och Ymirs TwitcYmir skin!

ymir artemis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.