Smite Open Beta Fenrir

Ny patch har kommit med en ny gud och massa grymma grafik uppdateringar och remakes!

Vi börjar med den nya guden som vi alltid brukar börja med! Den nya guden heter Fenrir! Och är som kanske inte alla vet en gud som kommer från den nordiska mytologin! Fenrir är en ondskeful varg.

Hirez skriver så här i loren. Dödliga måste förlita sig på den visdom av gudarna, men aldrig glömma att de är ofullkomliga. De kan vara småaktiga, ogint, och värst av allt, fel. vad blir konsekvenserna för deras misstag? De borde ha dräpt vargen-odjuret Fenrisulven, men de valde istället att binda honom. Trots varningar och profetior att han skulle slita Odin isär vid Ragnorok och slukar jorden och himlen, de dödade inte Lokes sån. Nu, strövar terror fritt på jorden. Det är okänt hur, men Fenrir är Obundet.
Tre gånger har de försökte binda honom, varje gång övertygades Fenrisulven att kedjorna var inget mer än en utmaning för hans styrka, ett test för att se om han kunde krossa dem. De två första Gud-smidda kedjorna gick lätt sönder under vilddjurets fruktansvärda makt, men den tredje smiddad av en dvärg och Fenrir blev misstänksam av Guds avsikter. Som en uppvisning utav tro, krävde han en av dem att lägga en hand i hans mun, och om bandet visade sig vara magiskt. Dumt nog så satte Tyr näven i Fenrir s gap som bandet säkrades till vargens ben. Fenrisulven ansträngda och skrek, men kunde inte bryta sig loss och i vrede så slukade han Tyrs hand.

För en tid glömdes Fenrir bort som bara ett minne. Men de var alla varnade och Gudarna gjorde ingenting. Fenrir är hungrig nu, den första jägaren, en alfa bland fåren, men ingen människa kommer att tillfredsställa hans behov. Det är hämnd han längtar, och nu är han Obundet.

Låter som en riktig arg varg! Här kommer hans attacker som nu kommer köras med engelsk beskrivning eftersom det är lättare att förstå det på engelska en att få det översatt på svenska.

Unbound Runes (Passive)
Fenrir gains efficiency as he attacks. Every hit from a basic attack activates 1 rune, up to a max of 5. Each of Fenrir’s abilities gain an additional benefit when used at maximum runes and the runes are consumed. Enemy gods that die near Fenrir will fully activate all his runes.

Seething Howl
Fenrir rears back and howls, inspiring himself with a physical power and lifesteal buff. At full runes, the buff is increased by 50%. Physical Power: 10/20/30/40/50. Physical Lifesteal: 5/10/15/20/25%. Buff Duration: 6s. Cost: 60/65/70/75/80. Cooldown: 13s.

Brutalize
Fenrir pounces to his ground target location. If there was an enemy in the radius, he strikes them 4 times, dealing additional damage with each strike while being immune to knockups. At full runes, each strike deals 75% damage to nearby enemies. Damage: 10/20/30/40/50 (+30% of your physical power). Cost: 70/75/80/85/90. Cooldown: 14s.
Ragnarok (Ultimate)
When Ragnarok arrives, Fenrir grows massive in size, becoming immune to crowd control while moving faster. Fenrir bites enemy gods, dealing physical damage and carrying them away. Biting a cc immune target deals the damage but ends his ultimate. At full runes, his protections double. Damage: 150/225/300/375/450 (+120% of your physical power). Movement Speed: 50%. Carry Duration: 2s. Cost: 100. Cooldown: 90s.

Game Play med Fenrir

Det var Fenrirs attacker och nu kommer vi till dem andra sakerna som har ändrats i spelet denna patch.

2 Nya skins till he bo och till Fenrir.

Surfin’ He Bo

Frostfang Fenrir

Surfing He bo

Där har även kommit röst packet för Neith och Fenrir som du kan köpa för att ändra deras in game röst! Det går att köpa i gud menyn där du alltid köper gudarna.
Grafiken har uppgraderats och ändrats när du tar en gud du kan nu se alla dina lagkamraters gudar när ni tar era gudar innan matchen börjar! Du kan även se om dem tar på sig ett skin eller inte.
Sist men inte minst så har Ra den egyptiska guden fått en remake utseendet, han ser nu mer ut som en fågel gud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.