Ännu en hypotes om hur man tar hem en progressiv jackpot

Innehållet i den här artikeln skulle ursprungligen vara själva berättelsen i kronologisk ordning beträffande de tio allra största jackpotvinster på nätet någonsin, dock förbluffades vi direkt när vi började att skriva så småningom att detta skulle kunna komma att visa sig handla om en sak i en avsevärt högre storleksordning!

Den första gemensamma nämnaren för sammanlagt tre av de tio jackpotvinsterna alla hade utgått den tjugotredje i månaden.

Att detta äger rum är högst ovanligt och sannolighetsgraden för det är endast 0.0033% om man räknar samman det och utgör inom matematikens värld en så kallad anomali.

Om man med ens bortser från denna sällsynta matematiska ekvation existerar det nämnligen ytterliggare en gemensam nämnare beträffande just talet tjugotre. Efter en noggrann genomgång finner vi diverse teorier eller åsikter vilka samtliga på ett eller ett annat egendomligt vis placerar just talet tjugotre i en klar särställning gentemot alla andra tal, en anmärkningsvärd tes gör sig till och med gällande om att hela universum i själva verket kretsar runt just tjugotre, tillsammans med ett par andra närstående tal.

Att det är något egendomligt med just tjugotre står helt uppenbart och efter att ha kartlägt det närmare finner vi med ens flertalet olika exempel, det ena efter det andra:

  • Tjugotre som primtal är ensamt med att bestå av två stycken efterföljande primtal

  • När ett barn blir till tilldelas det inte mindre än tjugotre kromosomer av var sin förälder

  • Den matematiska biorytmen för en människa varar i genomsnitt under tjugotre dagar

  • Uppskattningsvis 2,3 miljoner stenar gick åt för att bygga cheopspyramiden

  • Med tjugotre stycken knivhugg dödades Julius Caesar

  • Kurt Cobain föddes 1967 och dog 1994, adderar man 1+9+6+7 eller 1+9+9+4 får man 23

Det skulle komma att bli en oerhört lång lista om man tog vart enda av dessa olika teorier involverande tjugotre och skulle man där till inkludera det matematiskt sett än längre.

Ta några av dem alla och gå igenom på egen hand, varför inte prova att spela just progressiva kortspel enbart den tjugotredje varje månad ett tag? Vi tar tacksamt emot rapporter i kommentarsfältet nedan från de som råkat gå och bli miljonärer!

23-SWE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.