Fallout 4

Den 3 juni 2015 bekräftade Bethesda ett ZeniMax Media företag, den kommande globala lanseringen av Fallout4. Spelet kommer att vara nästa generation av öppen värld spel. Världspremiären av spelet kommer att äga rum under Bethesda E3 Showcase som hålls på Dolby Theatre i Hollywood, Kalifornien den 14 juni med början vid 19:00 PST och kommer streamas live runt om i världen via Twitch och YouTube.

Fallout 4 kommer att utvecklas för Xbox One, PlayStation 4 och PC med prisbelönt företaget Bethesda Game Studios under ledning av Todd Howard. Detta efterlängtad spel är uppföljaren till spelet som fick 2008 års ”Game of the Year”, Fallout 3, och den första titeln från den världsberömda studio sedan lanseringen av deras globala fenomen och 2011 ”Game of the Year”, The Elder Scrolls V: Skyrim®.

”Vi vet vad det här spelet innebär att alla”, säger spelregissör, ​​Todd Howard, ”Tiden och tekniken har gjort det möjligt för oss att vara mer ambitiösa än någonsin. Vi har aldrig varit mer spännande om ett spel, och vi kan inte vänta med att dela det. ”

Här är spelets trailer och flr mer info kan ni gå in på fallout4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.