Drömmar!

Alla har en dröm om något kanske att en gång blir en känd artist eller att bara få sin idol i verkligheten. Det finns såklart massa andra drömmar men man ska aldrig ge upp sin dröm tex om du skulle stötta på problem sluta inte tro istället vänder du det till en fördel och kämpar ännu mer för att din dröm ska uppfyllas.

En av mina största drömmar va att se Världsstjärnan Michael Jackson live men det blev ju aldrig av eftersom han dog 2009 precis innan han skulle göra sina 50 live föreställningar. Detta gjorde så jag började kämpa för mina andra drömmar istället vissa av drömmarna tycker andra är helt meningslösa men för mig betyder det något och jag struntar i vad dom säger jag kör stenhårt för att få min dröm att uppfyllas.

Så dagens tips sluta aldrig kämpa för dina drömmar! Alt kan hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.