Walt Disney Rio

Film tips

Walt Disney har under många årtionde jobbat med animerade filmer. Alla har någon gång sätt en Disney film under sin uppväxt några kända filmer är Musse Pigg, Dumbo, Askungen, Peter Pan, Djungelboken, skattkammar ön det finns såklart många fler detta är bra en liten del av alla.

Filmen Rio är en av dom nyaste Walt Disney filmerna och själv tycker jag den är bra gjort och har bra humor. Filmen Rio handlar om fågeln Blu som föds i staden Rio men hans liv blir kort, eftersom han faller ur boet och blir tagen av fågel smugglare. Smugglarna kör Blu och dom andra fåglarna till staden Minnesota fast dem lyckas tappa blus bur ut ur bilen. Blue hittas av en liten tjej som tar hand om han ända tills en dag då en doktor kommer och säger att dom måste ta han till Rio för han är den sissta hanen av hans ras.
Detta och massa mer händer i denna animerade film köp filmen eller ladda ner den för att få veta slutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.