Dance Central 2

Är ni redo på en uppföljare på det bäst säljande dans spelet till kinect? Med fler en 40 nya låtar och det nya sättet att spela multiplayer? Jag lovar er Dance Central 2 kommer få alla att vilja dansa änu mer en vad Dance Central 1 fick er till.
Lite nya saker:
Ni har fest och du spelar när din kompis kommer och känner att han/hon också vill pröva, det ända han/hon behöver göra för att komma in i spelet är att hålla uppe handen så kommer hon in i spelet direkt, alltså 2 kan spela bredvid varandra nu istället för 1 som på första spelet.
Det kommer som sagt 40 nya låtar men man kan importera låtarna från Dance Central 1 så det blir lite över 100 låtar istället.
Så klart kommer det nya dansare som man kan vara och nya arenor att dansa på så att det blir lite variation på det.
Den sista saken är att dom har lagt in så att man kan styra med sin röst.

Jag ser fram emot att få pröva spelet när det kommer ut älskar Dance Central 1 hoppas nu bara 2an blir lika bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.