Iphone 4S

Iphone 4s heter den nya mobilen som Apple släpper.

Iphone 4S kommer vara kommer vara bättre och effektivare en Iphone 4. Den nya Iphone 4S kommer att ha en snabbare processor, en kamera på åtta megpixel, större disk, bättre grafik och snabbare mobil datatrafik.
Siri är ett av dom nya sakerna som kommer till Iphone 4S och är som en intelligent personlig medhjälpare som använder röststyrning och artificiell intelligens för att svara på frågor, boka möten, ta fram köranvisningar, läsa upp sms och till och med ta diktamen. Tyvärr så kommer inte Siri fungera i Sverige förens nästa år då den kommer i svensk version.

Iphone 4S släps den 28 oktober i Sverige. Iphone 4S kommer utseendemässigt se lika dan ut som Iphone 4. Den kommer finnas i svart vit och med 156, 32 eller 64 GB flashdiskar där du kan lagra din data

2 reaktioner till “Iphone 4S”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.