Kodak EasyShare Touch

Kodak EasyShare Touch Digital kamera är en fin liten behaglig kamera som är bra för sitt pris på runt 1250kr.

För och nackdelar!

Kameran är väldigt lätt att ta foton med antingen så trycker du på knappen eller så trycker du bara på touch skärmen.

Kameran har också en funktion där du kan dela ut dina bilder direkt! Antingen till facebook, E- Mail eller till din dator. Detta är ju bra om du vill ge uppdateringar i bildform till dina vänner snabbt och enkelt. Det ända du behöver göra för att denna funktionen ska fungera är att sätta in kameran med sin usb kabel i datorn och installera kodaks program där du kan registrera din facebook samt E- mail.

En sak som jag märkte är att kameran inte alltid blir laddad om man laddar den i ett eluttag så därför bör du ladda den i din dator.

Har man lite dålig syn så kan det vara svårt att förstå hur man ska filma med kameran i med att man inte trycker på funktionen på skärmen, istället finns den ovanpå kameran bredvid knappen där du fotograferar. Kamerans kvalitet på film när det är mörkt är inte så bra därför föredrar jag att ni filmar bara på dagtid för att få bäst kvalitet.

Fotonas kvalitet varierar eftersom man har den på automatisk, ibland får man riktigt bra bilder men man kan även få riktigt usla.

Allmänt tycker jag att kameran är helt okej den fungerar mycket bra på dagtid men på kvällstid är den mindre bra. Den är mycket lätt att ta foton men så det får den + för.

2,5/5 får den på grund av att den ibland tar dåliga bilder och att det ibland är svårt att fixa inställningarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.