Stockholm Globen

Blir inget tips idag istället blir det lite nöje om gårdagens konsert i globen.

Igår kom Britney Spears till ett fullsatt Globen, publiken va på hugget och det var ett mycket bra tryck i arenan.

Kvällen började med tjejerna Destinee and Paris som spelade i runt 20 minuter sedan så kunde man få autograf av dom och såklart vill man ju ha en sån. På vägen till deras bord där dem satt och skrev autografer så tyckte jag att jag såg Emil och Olle från idol, jag hade inte fel för när jag kom fram till bordet så stod dem framför mig. Jag tog chansen att försöka få kontakt med dem och märkte vilka otroligt trevliga och underbara personer det va så jag pratade väll med dem i 5 minuter då vi pratade om hur det va i idol och om konserten, fick även deras autografer så jag blev fett glad den bästa starten på kvällen man kan få!

Vill tacka Emil och Olle för att ni tog tiden att prata med mig under kvällen var kul och hoppas ni kommer få en underbar tid i idol.
Olle Emil och jag!
Andra förbandet va Joe Jonas som också va ganska bra tycker jag men han skrev ingen autograf.

Klockan 20:30 satte hela konserten igång och Britney tar över hela arenan men buller och bång. Britney såg mycket bra ut inte fet som alla dessa kritiker har skrivit. Hon varit Heller inte en död robot som kritikerna också sa, Britney va mycket glad och full av energi under hela konserten. Hon sjöng playback men inte så mycket , vissa låtar kördes helt live och sjöng stora delar av dom andra låtarna live så jag är otroligt nöjd med hennes konsert.

Har ni frågor om kvällen så är det bara att skriva en kommentar!

Lite bilder från kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.