Counter – Strike Global Offensive

Det är den 30 november 2011 och idag går Counter – Strike Global Offensiv Beta live för alla som lyckats få en beta key! Själv har jag fått en nyckel och kommer att uppdatera er om alt nytt som har kommit och hur alt känns i spelet!
Cs Go är uppgradering på CS 1.6 och Cs Source.

Lite info om spelet!

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) kommer att utöka den lagbaserade actionfyllda spelupplevelsen som den banade väg för när CS släpptes för 12 år sedan.
CS: GO presenterar nya kartor, karaktärer och vapen och levererar uppdaterade versioner på det klassiska CS-innehållet (de_dust, etc.). Dessutom kommer CS: GO att introducera nya spellägen, matchning, ledartavlor, med mera.
”Counter-Strike överraskade spelindustrin när den osannolika modden blev det mest spelade PC-actionspelet online världen över, nästan direkt efter dess lansering i augusti 1999,” sade Doug Lombardi hos Valve. ”Under de senaste 12 åren har den fortsatt att vara en av de mest spelade spelen i världen, vara huvudrubriken på spelturneringar och franchisen har sålt över 25 miljoner exemplar världen över. CS: GO lovar att utöka CS:s prisbelönta spelupplägg och leverera den till spelare på PC, nästa generations konsoler och Mac.”

CS: GO utvecklas av Valve!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.