Den Perfekta Energi Drycken!

Är du trött på samma gamla tråkiga energi dryck som du har druckit dem senaste åren? Redbull, Monster, PowerKing och alla dem andra!

Då har du kommit rätt för jag vet precis vilken den rätt Energi Dryck för dig är!

 

Burn Energy Drink Blue!

Just det Burn Energy Drink Blue! Är den nya Energi Drycken från Burn Energy Drink serien.

Burn Blue har helt ny design på burken du har inte som på dem vanliga burkarna att du bara öppnar den sen så är du tvingad att dricka upp den.

I Burn Blue så kan du stänga till precis som ett lock på en ask! Detta gör så att om du bara vill ha en liten uppfriskning av Energi så behöver du inte dricka hela burken, du kan istället dricka 1/3 av drycken och sedan förskjuta locket för att sedan sätta in den i kylen för ett annat tillfälle då du behöver extra energi.

 

Ni kanske tror att kolsyran och smaken försvinner om man lämnar den i från sig som med all annan läsk/energi dricka men så är det inte här, det som händer när du stänger locket på burken är att det skapas ett vakuum inuti burken och detta gör så att alla uppfräschningar finns kvar precis som när du öppnade den sist.

 

Smak:

Burn Blue har en fräsch och uppfriskande smak av äpple, kiwi och Blue Agave!

Får själv säga att jag bara njöt av varje klunk jag tog av denna nya Burn till skillnad från alla andra energi drycker jag prövat!

 

Ni måste pröva denna nya Burn annars kommer ni missa något eftersom den både är god och är den perfekta drycken för att hålla sig vaken/pigg när det behövs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.