Guild Wars 2

Guild Wars 2 är ett online spel (MMORPG) som utvecklas för pc. Guild Wars 2 brukar vanligen förkortas till ”GW2”.

Spelet har utvecklats sedan 2007, men det har inte kommit något datum då spelet kommer släppas men det är 100% att det släpps under 2012 har Mike O´Brien, en av ArenaNets grundare.

Betalnings Model

Guild Wars 2 kommer inte som många andra MMORPG spel ha en månadskostnad på 100kr+ som World Of Warcraft.

Det kommer däremot att finnas saker inne i spelet som du kommer kunna köpa för riktiga pengar. Detta finns även i det föregående spelet Guild Wars om ni har prövat det så vet ni hur det fungerar.

Guild Wars 2 är såklart inte ett gratis ”MMORPG” spelaren måste fortfarande köpa spelet i en affär eller på internet för att få tillgång till det.

Karaktärer

Guild Wars 2 kommer bjuda på 5 olika raser som man kommer kunna spela. Norn, Asura, Human, Sylvari och charrr. Du kommer få kunna välja från åtta okila yrken eller klasser när du spelar, Elementalist, Warrior, Ranger, Necromancer, Guardian, Thief, Engineer och Mesmer.

Du kommer att kunna uppnå en max nivå på hela 80 levlar.

PvP Och PvE

För de spelare som är tävlingsinriktade så kommer man kunna spela PVP i ett helt separat system. I detta systemet börjar alla spelare med sin avarat direkt på max nivån och får därmed tillgång till den bästa utrustningen som finns i systemet. Syftet med detta är att ha en renare tävlingsform vilket kan liknas med hur de flesta FPS- Spelen fungerar. Genom att vinna över andra så kommer du få möjlighet att få tillgång till utrustning som ser annorlunda ut OPS utrustningen är inte bättre den är bara annorlunda för att vissa att du är en bra tävlingsspelare.

Det kommer att finnas massa olika PvP banor som du kommer att kunna tävla inom!

Förutom olika former av PvP kommer det även att finnas möjlighet att spela PvE på ett för genren mer tradionellt sätt i en öppen värld som är indelad i avgränsade zoner. I denna delen av spelet finns även möjligheten att spela mer självständigt än i PvP-delarna där lagarbete har en mer central roll. Det kommer även att gå att spela i en PvE grupp så som i andra spel i genren.

Spelet låter mycket spännande tycker jag och spelet blev direkt känt för att va ett skicklighets baserade spel på grund av deras fantastiska och prisvärda PvP system! Guild Wars 2 kommer nu i april att börja i beta för att se vad som är bra och dåligt med spelet. Vill du in i betan? Då finns det bara en chans för tillfället! Det är att gå in på ArenaNets hemsida och för köpa spelet så har du en garanterad beta plats!

Här kan ni se hur underbart spelet ser ut!

Här är även ArenaNets hemsida om ni vill veta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.