Malaco Nyheter

Godis älskar väll alla?

 

Nu har företaget Malaco kommit med nytt godis och nya bland smarriga blandningar!

 

Malaco har alltid haft bra och gott godis frågan är nu vad vi ska tycka om deras nya produkter som har kommit! Jag ska vissa er vad som är nytt och vad som finns i dem.

 

Malaco Gott & Blandat FavotiyMix

Malaco har nu lanserat den ultimata mixpåsen; Favoritmix Gott & Blandat!
Det är en riktig bra mixpåse med stor variation och innehåller allt från saltlakrits till fruktiga vingummismaker. Påsarna ligger på runt 100g

Malaco Choco Candy

För dig som gillar spännande smakkombinationer! Denna påse innehåller Fruktiga vingummi och saltlakrits som har droppats i härlig och underbar mjölkchoklad. Påsen innehåller även smaskiga och krispiga chokladprodukter. Den perfekta blandningen för dig som älskar choklad och vill ha en lite mer varierad godis stund.

Malaco Choco Favourite

En variationsrik blandning av godis & choklad. Du hittar favoriter som fruktiga vingummi från Gott & Blandat, Salt fisk, Skumkantarell och Skolkritan tillsammans med chokladkrisp och chokladvetepuffar. Den perfekta blandningen för dig som älskar choklad och vill ha en lite mer varierad godis stund.

Malaco Gott & Blandat Sursöt

Här kommer en läskande Gott & blandat-nyhet med spännande smaker av mango, vattenmelon, krusbär och citronmeliss. Dessutom är den smaskigt sur, vilket ger en ny dimension till de friska smakerna. Perfekta godispåsen att starta sommaren med helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.