Rift

Är du redo för ett nytt spännande spel att spela?

Rift är då ett bra spel för dig som vill pröva på ett anat sorts MMO RPG.

Rift släpptes 2011 och van även The Game Of The Year! Rift har inte fått så mycket publicering som många andra mmo spel och därför känner kanske inte många till spelet, eller så är det att dem bara har hört dåliga saker om spelet.

Jag spelade själv Rift när det släpptes under 2011 och föll för det men jag slutade spela efter några månader men kom faktiskt tillbaka till spelet för runt 1 månad sedan och spelet har blivit tio gånger bättre en när det släpptes!

Rift har ungefär 250-500 tusen spelare som är mycket nöjda med spelets senaste uppgraderingar.

 

Vad Gör man i Rift?

Rift bjuder på många roliga saker som alla andra MMO RPG spel, när man går från nivå 1 till spelets max nivå. Rifts max nivå är 50 och under tiden då du försöker att nå max nivån så får du gå igenom många olika miljöer och gigantiska områden med spännande monsters och roliga uppdrag som kommer att gör det lättare för dig att nå slut målet alltså nivå 50.

Börja spela Ritf och gå in i en värld som slits isär av otroliga klyftor i himlen. Klyftorna sliter våldsamt över landskapen med starka krafter som hotar själva planeten Telara. Varje Klyfta i himlen som du ser för med sig nya karaktärer, händelser och skatter, medan världen själv ändras dynamiskt omkring dig.
Du kan välja att spela Guardian eller Defiant. Guardian förlitar sig på gudarnas kraft medan Defiant förlitar sig helt på sig själva och deras extrema maskiner.

Spelet ligget nu bara för 99 kr och det är värt att köpa spelet för det är inte mycket att betala och du får en otroligt rolig spelupplevelse kan jag lova dig!

Ta en titt på den senaste trailern till spelet som även är den senaste uppdateringenså får du en syn på hur spelet ser ut!

Här är här är även en länk till Game där ni kan köpa spelet för 99 kr!

För mer info om klicka bara på Rift

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.