Star Wars The Old Republic 1,3 Allies

Star Wars The Old Republic 1,3 Allies

Spel uppdateringen 1,3: Allies är igång nu på Star Wars ™: The Old Republic ™! Den här uppdateringen ger spelarna några nya spännande spel system till Old Republic ™,

 

Några av dem är Grupp hittare, Rakade Warzones/pvp, Legazy Tecken Perks och Adaptiv Gear.

Här får ni lite mer info om dem olika sakerna!
Grupp hittare kommer gör det mycket lättare för spelare att gå med andra i spelet. Uppgraderingen låter dig ansluta till andra spelare som vill ta itu med samma Flashpoint eller drift som du gör. Uppgraderingen kan också se till att gruppen fylls ut med stridande discipliner som kompletterar varandra. Du kommer att vara bättre förberedda att ta på de mer avancerade utmaningar i spelet.
Rankade warzones gör PvP mer utmanande och mer givande. Du kan nu skapa en grupp och tävla i rankade warzones och sedan spåra din personliga prestationer och mäta din skicklighet mot andra spelare. Samt får bättre utrustning
Legacy Tecken Perks är något du aldrig sett förut i ett MMO. Dessa förmåner ger dig möjlighet att anpassa utjämningen upplevelse för dina äldre tecken. Du kan fokusera på de delar av spelet som du gillar bäst, oavsett om det är rymdstrider, PvP, eller uppdrag Group och krutdurkar, kan du välja vilka aktiviteter som du vill tjäna mer på. Dessa förmåner ger dig andra bonus möjligheter också, liksom lotsa ett fordon vid nivå 10, tjäna bonus tillgivenhet med kamrater, och även att kunna omfördela din skicklighet punkter i området.
Adaptiv Gear är en annan funktion i samhället som har varit bra, och du kan nu använda din favorit sociala utrustning i strid och ändå njuta av de bonusar som du får från din bästa stridsutrustning. Vi kommer med största sannolikhet att få se mer excentrisk utseende i grupperna då du tacklar dem höga nivåerna på Operations, men det är en del av det roliga.

Även om dessa nya funktioner stå som höjdpunkten av spelets nya Update inkluderar allierade även ett antal mindre buggfixar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.