MineCraft

Företaget Mojang känner nog dem flesta till eftersom företaget har skapat ett extremt populärt och storsäljande spel! MineCraft har slagit hela världen med stormsteg.

Minecraft var först och främst utvecklat till pc men när man såg att det blev så populärt så började man utveckla till nya plattformer och senaste plattformen är xbox 360 där dem nått upp till 3,6 miljoner sålda exemplar

 

Minecraft består av tre separata spellägen: Survival mode, Creative mode och Hardcore mode. Creative mode är helt och hållet en byggnadssimulator där du som spelare får bygga ohindrat. Survival mode har dem lagt till monster och flera nya aspekter till spelet. Hardcore mode liknar Survival mode; skillnaden är att svårighetsgraden är låst på den svåraste och när man dör raderas världen.

 

Från början fanns Creative mode endast i Classic och sedan den 15 september då Minecraft uppdaterades till Beta 1.8 inkluderades en ny version av Creative mode i Minecraft Beta. Man måste ha Java installerat för att kunna spela Minecraft på datorn eftersom spelet är gjort i Java. Förutom single player så finns det ett multiplayerläge där man spelar online på så kallade ”servrar”.

 

Så har ni inte spelet så tycker jag att ni bör köpa det! Antingen till ditt xbox eller till din pc för spelet är så pass billigt samt det finns så otroligt mycket att göra!

En kommentar till “MineCraft”

  1. Thanks on your marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you
    could be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back at some point.

    I want to encourage you to ultimately continue your great
    job, have a nice afternoon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.