Smite Den 29 guden Vulcan!

smite vulcan

Den 29 guden har nu varit i spelet för en vecka nu! Jag tror vi alla vet vem den nya guden är i alla fall dem som spelar Smite aktivt vet att det är Vulcan som blev den 29 guden.

När gudarna i Rom rider i sina vagnar över himlen, då vet man att det är Vulcan som gjorde dem. När dem slås med vapen i strid så är det Vulcan som förfalskat dem. När själva jorden mullrar och bergen får utbrott i brännande flamma, då är det Vulcans vrede som brinner, Vulcan är gudarnas smed!

I Smite så är Vulcan en magisk tank med attacker som går att förknippa med en smed och hantverkare! Han bär på en stor hammare som han smider alla vapen med som sitt vapen i smite.

I Vulcans första attack så skjuter han ut äld från sin hammare som går igenom allt och skadar allt som elden träffar.

Vulcans andra attack är ett torn som skjuter eld klot! Tornet blir bättre om du köper magiska saker eller blockerande saker så som armor och liv.

Vulcans tredje attack är också ett torn! Detta tornet skadar inte lika mycket men det är ett torn som slöar alla gudar som kommer nära.

Vulcans sista attack som är hans special attack är att hans torn attackerar 20% snabbare och får en attack range på 360 grader istället för 90 grader.

Smite har fått in en spännande och komplicerad gud! Vågar du ta utmaningen? Ta en titt på videon om Vulcan så får du en bättre bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.