Zattikka

Zattikka vår nya sponsor

Zattikka plc är en spel Entertainment Group, med säte England med aktier noterade på London Alternative Investment Market (AIM), börsinformation ZATT.

Zattikka är fokuserade på att utveckla nästa generations, internet spel och förlagsverksamhet (och företag), genom en organisk tillväxt.
Zattikka

Zattikka utnyttjar Internets egenskaper genom att kapitalisera på fyra stora trender i världen av underhållning Gameplay: tillväxt i socialt spel, tillväxt inom mobila spel, tillväxten i browser-baserade spel.

I Zattikkas organiska tillväxt så drivs den av starka produkter med rörledningari Sociala nätverks Spel (SNG), webbläsare spel, mobilspel, utveckling av vår egenutvecklade SNAP analytisk teknik,genom att skaffa hög licenserade profil ikoner som Mr Bean och Monty Python -så kan dem bygga varumärken i spelet och skapa unik produkt – inklusive Hattrick, Fantasy Kingdoms, Vampire Legacy, SyFy Monster Island och Popmundo.

Zattikka är vår senaste Sponsor som kommer ge oss massa spel nyheter och in game items som vi kommer ge iväg här på HenriksTips under den snaraste framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.