Arena of Heroes

logo

 

vad är Arena of Heroes? Arena of Heores är ett multiplayer, tur-baserat, taktiskt spel för både PC, Mac och iPad.

 

Liten beskrivning av spelet kanske vore bra?

I mitten av galaxen ligger en gigantisk metall kupol. Denna kupol skyddar den största kraften i universum . Den ständigt föränderliga yta av kupolen är är utrustad av tusentals torn . När ett torn förstörs måste ett nytt ta dess plats . Kraften kupol håller är dock ett mysterium för alla utom hjältarna från Halcyon rådet .

För att stärka skyddet utav denna mystiska kraft , väljer rådet ut en elitgrupp av de bästa och smartaste från alla arter för att tjäna som trogna väktare .

Nu är det din tur att välja galaxens bästa och smartaste försvarare för att skydda den mystiska kraften , och vinna berömmelse , förmögenhet och inflytande bland de högsta nivåerna av Galaktisk makt. Rådet har kallat dig och vill ha dig som ledare utav arenan! Kommer du att acceptera erbjudandet?

 

Spännande spel!

Jag har själv spelat en hel del utav detta spelet! Många skulle nog säga att det är en kopia på andra MOBA spel, men jag känner att detta är inte helt samma.

 

Spelet är ju tur baserat och då får du en helt annan känsla gör du ett steg som du inte tänkt ordentligt på så kan du inte ändra det genom att springa tillbaka direkt! Du måste vänta tills motståndaren har spelat sin tur, har du otur så är din hjälte död!

 

För er som gillar MOBA, tur-baserade och taktiska spel så är det värt att sätta sig ner och pröva Arena of Heroes!

 

Slänger in en Game trailer video så att ni kan se hur spelet ser ut!

Och vill ni pröva spelet så är det bara att klicka på länken! Spelet är gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.